Wat zijn zilversokken? 5 dingen die je zeker moet weten

Wat zijn zilversokken? 5 dingen die je zeker moet weten

Wat zijn zilversokken?

Van je zweetvoeten af met zilversokken

Als je last van zweetvoeten hebt, ben je daar eigenlijk altijd wel een beetje mee bezig. ’s Zomers, met open schoenen of slippers, valt het voor de meesten nog wel mee, maar ’s winters kunnen zweetvoeten je grote zorgen baren. Gelukkig kan je er in veel gevallen zelf iets aan doen. Zo heb ik er ’s winters geen last meer van dankzij mijn zilversokken van Fibershirt.

Wat zijn zilversokken?

Zilversokken zijn sokken waarin zilver verwerkt is. Het materiaal van de sokken, katoen en polyamide, wordt door middel van een speciale technologie gecoat met 99% puur zilver. De manier waarop dat gedaan wordt, zorgt voor een zeer goede hechting van het zilver aan het materiaal. Zo goed, dat de coating de hele levensduur van de sokken intact blijft.

Geweldige anti-zweetsokken

De zilversokken van Fibershirts werken uitstekend als je last hebt van zweetvoeten. Voor mij ging er een wereld open. Ook als ik niet alleen ben kan ik tegenwoordig gewoon mijn schoenen uitdoen als ik thuis kom. En dankzij de prettige antislip functie glijd ik niet uit op het parket.

De voordelen van zilversokken

De voordelen van zilversokken
Zilversokken zijn dus een absolute aanrader voor iedereen die last heeft van zweetvoeten. Echt, het is een verademing. Maar, er zijn nog een aantal hele goede redenen waarom je deze sokken zou moeten proberen. Hieronder geef ik je de 5 beste redenen:

1. Nooit meer zweetvoeten

Zilversokken zorgen voor een goed warmte-evenwicht. In de zomer blijven je voeten dus koel en in de winter lekker warm. Zo voorkom je die onwelriekende zweetvoeten waar iedereen zo’n hekel aan heeft.  Ook als jouw zweetvoeten een erfelijke of medische oorzaak hebben, ben je bij deze sokken gebaat. Heerlijk toch, nooit meer zweetvoeten en gêne als je je schoenen uitdoet.

2. Betere bloedcirculatie

Mensen die problemen hebben met de bloedcirculatie hebben heel vaak last van koude voeten. Door de structuur van de zilversokken verbetert de bloedcirculatie in de voeten. Het resultaat: weer lekker warme voeten.


3. Uitermate geschikt voor de diabetesvoet

De zilversokken hebben een bacteriedodende werking die ervoor zorgt dat wondjes aan de voeten snel genezen en infecties kunnen worden voorkomen.


4. Voorkomt oedeem

Het zilver in de sokken zorgt voor een magnetisch veld. Dat verbetert de bloedcirculatie en voorkomt de vorming van oedeem, bijvoorbeeld tijdens een lange autorit of als je lang moet staan.


5. Vermindert stress en vermoeidheid

De statische elektriciteit die door het in de sokken verwerkte zilver wordt opgewekt heeft een zeer positief effect op stress en vermoeidheid.

De bijzondere werking van zilver

Zilversokken hebben een positieve werking op allerlei klachten. Op zich is dat niet echt verwonderlijk, want sinds mensenheugenis wordt er al gebruik van zilver gemaakt.

In de tijd van de Romeinen werd er al zilver gebruikt als geneeskrachtig middel. Nu kennen nog steeds het zilverwater als ontstekingsremmend middel.

De zilver-ionen in het zilverwater hebben een positieve elektrische lading. Daarmee kunnen ze celmembranen scheuren van bacteriën. Die zijn namelijk negatief geladen.

Zilver heeft effect heeft op meer dan 400 soorten bacteriën, waaronder de MRSA, die allerlei infecties kan veroorzaken. 99,9% van de bacteriën wordt met een sneltreinvaart door het zilver geëlimineerd.

Zilversokken van Fibershirts

Bij Fibershirts hebben ze heel veel kennis van zaken, als het over zilversokken gaat. De anti-zweetsokken die zij verkopen zijn vervaardigd van comfortabel 3D-mesh materiaal, behandeld met de SILVADUR™ zilverbehandeling.

Het vocht in de sokken verdampt erg snel en wordt afgevoerd door het materiaal. Zo houd je ’s zomers koele en ’s winters warme voeten zonder dat je last hebt van onaangename geuren.

De antibacteriële werking van het zilver zorgt er bovendien voor dat je voeten in uitstekende conditie komen. Echt een aanrader dus.

Ben jij op zoek naar een comfortabel paar sokken tegen zweetgeur? Voor zilversokken van hoge kwaliteit kun je terecht in de webshop van Fibershirts. Hun anti-zweetsokken zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar zien er ook nog eens goed uit.

 

Altijd de goede maat

Altijd de goede maat

De sokken van Fibershirts hebben het label: ‘One size fits all’. Dat wil niet zeggen dat ze strak zitten als je schoenmaat 45 hebt en te los als je maatje 36 hebt.
Het materiaal van de zilversokken is dusdanig flexibel dat je ze altijd past. Ze vormen zich naar je voet zonder te lubben of strak te zitten. Geen zorgen over de maat dus. Als je ze vandaag bestelt, heb je ze morgen in huis. Enneh, ook heel erg leuk om iemand cadeau te geven.

 

 

0 opmerkingen

Plaats een opmerking

Alle opmerkingen worden binnen 24 uur beoordeeld

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS