Wasvoorschrift

FIBERSHIRTS

Wij adviseren om Fibershirts op lage temperatuur (30 of 40 graden) te wassen. Wil je het T-shirt op hogere temperatuur wassen? Geen probleem, de speciale okselpads tegen zweet blijven gewoon hun werk doen en zullen onbeschadigd blijven!

Advies: Zorg ervoor dat de T-shirts binnenste buiten worden gewassen. Daarnaast adviseren wij het shirt niet in de droger te doen, maar aan de lucht te laten drogen. Hierdoor blijven de shirts veel langer mooi in model.

 

BOXERS

Wij adviseren om de boxers op lage temperatuur (30 of 40 graden) te wassen. Wil je de boxers op hogere temperatuur wassen? Geen probleem, de speciale pads tegen zweet blijven gewoon hun werk doen en zullen onbeschadigd blijven!

Advies: Zorg ervoor dat de boxers binnenste buiten worden gewassen. Daarnaast adviseren wij de boxers niet in de droger te doen, maar aan de lucht te laten drogen.

 

SOKKEN

Onze zilversokken kunnen op normale temperatuur worden gewassen (niet te hoog). Daarnaast adviseren wij de sokken niet in de droger te doen, maar aan de lucht te laten drogen.


Heb je meer vragen? Neem dan even onze FAQ door of neem contact op met de klantenservice.