Retourneren & Ruilen

VERZENDING

Je hebt een bestelling geplaatst op Fibershirts.nl? Bedankt voor je aankoop! Bestellingen ma-vr voor 23:59 worden dezelfde dag verzonden, meestal wordt het pakket bezorgd binnen 1-2 werkdagen. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging via de mail, daarnaast ontvang je ook een e-mail als het pakket is verzonden (inclusief Track & Trace).

  1.   MA-VR: Voor 23:59 besteld, is dezelfde dag verzonden!
  2.   Geen verzendkosten (NL)
  3. Je hoeft niet thuis aanwezig te zijn!*


*Bestellingen tot 2 T-shirts passen door de brievenbus, hierdoor hoef je niet thuis aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen.BELGIË:
Bestellingen ma-vr voor 23:59 worden dezelfde dag verzonden! Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Verzendingen naar België duren meestal 2-3 werkdagen.

PS: Alle T-shirts worden discreet verpakt!RETOURNEREN

Bieden onze producten toch niet wat je had verwacht? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om ze te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Dit moet wel binnen 14 dagen nadat je de bestelling in ontvangst hebt genomen, na deze termijn accepteren wij helaas geen retourzendingen meer. De producten moet tevens in originele staat (inclusief label & hangtag), in de originele doos, ongedragen en onbeschadigd zijn. 

Je kunt onze producten retour sturen door eerst contact met ons op te nemen via contact@fibershirts.nl en je retour aan te melden. We sturen je dan een retourlabel die je kunt gebruiken om de producten kostenloos te retourneren. Na goede ontvangst van de teruggestuurde producten wordt binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag van de ontvangen goederen naar je overgemaakt.

Stap 1. Stuur een e-mail naar contact@fibershirts.nl met ordernummer + reden van retour. We sturen je zo snel mogelijk een retourlabel.
Stap 2. Plaats de producten in de (originele) verzenddoos.
Stap 3.
Print het ontvangen retourlabel en plak deze op het pakketje.
Stap 4. Geef het pakketje af bij de post.

 


RUILEN

Past het shirt toch niet goed? Dan is het inruilen voor de juiste maat altijd mogelijk! Ruilen alleen mogelijk als het shirt in originele staat (met label + hangtag) en onbeschadigd wordt teruggestuurd. Je kunt je producten ruilen door eerst contact met ons op te nemen via contact@fibershirts.nl en je retour aan te melden. We sturen je dan een retourlabel die je kunt gebruiken om de producten kostenloos te retourneren. Na goede ontvangst van de teruggestuurde producten, sturen we je zo snel mogelijk de gewenste maat toe.

Stap 1: Stuur een e-mail naar contact@fibershirts.nl met het ordernummer en de juiste maat. We sturen je zo snel mogelijk een retourlabel.
Stap 2: Plaats de producten in de (originele) verzenddoos. 
Stap 3. Print het ontvangen retourlabel en plak deze op het pakketje

Stap 4: Geef het pakketje af bij de post.
Stap 5: Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij je de gewenste maat toe.