FAQ

Veelgestelde Vragen

Wat is jullie levertijd?
Bestellingen voor 23:59 worden dezelfde dag verzonden. De levertijd voor Nederland en België is 1-2 werkdagen. Zodra de bestelling is geplaatst ontvang je een e-mail met track-en-trace informatie.
Welke maat zal ik bestellen?
Kies de maat die je normaal zou kiezen of gebruik de maattabellen op de productpagina. De Fibershirts en boxers vallen normaal, hebben een lichte stretch en sluiten perfect aan op je lichaam. De sokken zijn one-size-fits-all.
Is het pakket discreet verpakt bij bezorging?
Onze pakketten zijn altijd discreet verpakt in een simpele verpakking. Nergens wordt vermeld dat het om anti zweet kleding gaat.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen nadat u het shirt heeft ontvangen, mits het originele label (+hangtag) er nog aanzit, onbeschadigd, ongedragen en in originele staat verkeerd. U kunt uw retour aanmelden door uw bestelnummer + retourreden te sturen naar contact@fibershirts.nl. Wij sturen dan zo snel mogelijk een retourlabel waarmee u de producten kosteloos kunt retourneren. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van de terugzending wordt het aankoop bedrag terug overgemaakt. LET OP: De boxers en sokken kunnen niet worden geretourneerd als deze zijn gedragen, geopend en/of de labels zijn verwijderd.
Hoe kan ik jullie kleding het beste wassen?
Wij adviseren om de T-shirts, sokken en boxers binnenste buiten op lage temperatuur te wassen. Laat hangdrogen in de zon, niet in de droger! Niet bleken en niet strijken.
Van welk materiaal zijn Fibershirts gemaakt?
Fibershirts bestaan voor 95% uit MicroModal® vezels en 5% spandex. Dit materiaal is zijdezacht en verkoelend voor de huid. MicroModal® is volledig CO2-neutraal en duurzaam geproduceerd. De okselpads bestaan uit 3 lagen, waarvan de middelste waterbestendig is.
Werken de okselpads écht?
JA - Wij garanderen dat Fibershirts je beschermen tegen zweetplekken. De waterbestendige laag die in de okselpads is verwerkt stopt elke druppel zweet. Niet tevreden = geld terug.
Helpen Fibershirts ook tegen zweet op andere plekken dan de oksel?
Door het verkoelende, absorberende en lichte materiaal zullen zweetplekken minder snel zichtbaar zijn. Echter zijn de waterdichte okselpads wel speciaal ontworpen voor zweetplekken onder de oksels.
Beschermen Fibershirts ook tegen een zweetgeur?
JA - Geen stinkende zweetgeur dankzij onze SILVADUR™ technologie. Dit is een speciale zilverbehandeling die 99,9% van alle geur-veroorzakende bacteriën doodt. Hierdoor kan je Fibershirts en overhemden vaker dragen.
Mogen de T-shirts, boxers en sokken in de droger?
Liever niet. Wij raden aan om onze kleding te laten hangdrogen of in de zon te laten drogen. Als dit geen optie is dan op zeer lage temperatuur drogen.