ONS VERHAAL

Een nieuwe technologie, een Nederlandse ondernemer, 1 textielfabriek in Oostenrijk, 27 liter zweet en 2,000+ uren hard werken. Het resultaat? Fibershirts.

Wij weten hoe het is om last te hebben van overmatig zweten. Inmiddels hebben we meer dan 20 verschillende oplossingen tegen zweetplekken uitgetest. Veel hiervan zijn chemisch en schadelijk, denk aan aluminium-deodorants of intensieve operaties zoals ETS.

Daarom hebben wij meer dan 1,5 jaar besteed aan het ontwikkelen van Fibershirts. De enige natuurlijke oplossing met 100% garantie tegen zweetplekken.

fibershirts kantoor
fibershirts heren dames

ONS DOEL

Onze grootste motivatie is om jouw zelfvertrouwen te herstellen. Dit doen we door producten te ontwikkelen die echt werken, maar ook 100% natuurlijk zijn.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de productie van onze kleding duurzaam verloopt en goed is voor onze planeet.

DUURZAME PRODUCTIE

Onze kleding is gemaakt van MicroModal®. Dit materiaal is CO2-neutraal en 100% natuurlijk. Het neemt minder land in beslag dan normaal katoen en de productie vereist tot wel 20 keer minder water.

Het productieproces van MicroModal® is daarnaast ecologisch. Voor de productie van de cellulose vezels (fibers) wordt beukenhout gebruikt. Wat afkomstig is van duurzame beukenkwekerijen uit Oostenrijk, deze vezel is weer volledig biologisch afbreekbaar.

MicroModal® heeft het EU Ecolabel, FSC en PEFC-certificaat.

fibershirts duurzame productie
okselpads technologie

SILVADUR™ Technologie

Geen stinkende zweetgeur dankzij de SILVADUR™ technologie die in het materiaal is verwerkt. Deze milieuvriendelijke zilverbehandeling doodt 99,9% van alle bacteriën.

Door de bestrijding van bacteriën worden onaangename geuren en verkleuring van het materiaal tegen gegaan. Bacteriën kunnen ook de levensduur van kleding sterk verkorten, wat leidt tot vroegtijdige vervanging.

okselpads heren

Okselpads PRO®

De okselpads bestaan uit drie verschillende lagen. De middelste laag is uit een uniek waterbestendig materiaal gemaakt.

De buitenste lagen voelen zijdezacht aan en worden comfortabel op de huid gedragen.

Dit zorgt er gegarandeerd voor dat het shirt tegen zweetplekken beschermd is.

fibershirts zwart

Boost je zelfvertrouwen

Wil jij ook lekker in je vel zitten? Een heerlijk vrij en zorgeloos gevoel hebben? Er is echter één probleem, die zweetplekken onder je oksels.

Wij dachten precies hetzelfde. Daarom hebben wij een nieuw anti zweet T-shirt ontwikkeld met ingenaaide okselpads.

Fibershirts. Hier om jou te helpen.

Vraag of opmerking? Binnen 24 uur reactie!