Wat is een Anti Zweet Shirt? (De oplossing tegen zweetplekken)

Wat is een Anti Zweet Shirt? (De oplossing tegen zweetplekken)

Een vrij gevoel en meer zelfvertrouwen? Een anti zweet shirt is een t-shirt waarin je kunt transpireren zonder dat iemand dat ziet of ruikt. Ideaal dus, voor iedereen die wel eens, of misschien wel regelmatig last heeft van transpiratie-problemen.

In meer- of mindere mate herkent iedereen zich wel in de problemen die transpireren met zich mee kunnen brengen. Ondanks dat iedereen transpireert, is het tegenwoordig echt ‘not done’ om in een overhemd met transpiratie plekken naar een vergadering te gaan. Zelfs in onze vrijetijd voelen we ons bekeken wanneer we met transpiratieplekken te kampen hebben.

Daar hebben we nu de perfecte oplossing voor. Fibershirts liet een speciaal t-shirt ontwikkelen waarin niemand meer last heeft van transpiratieproblemen. Dit shirt biedt 100% garantie tegen zweetplekken en is verkrijgbaar in diverse maten voor dames en heren.


De voordelen van Fibershirts:


Het enige t-shirt dat geen okselzweet doorlaat. Even de feiten op een rij:

  • De t-shirts zijn vervaardigd van een combinatie van 95% organische Micro-Vezels® en 5% Spandex. Dat maakt ze 75% meer absorberend dan een gewoon katoenen t-shirt. Bovendien is het maar liefst 3 keer zo zacht, dus erg comfortabel.
  • Om zweetplekken te voorkomen zijn er in de t-shirts speciale okselpads genaaid. Deze pads bieden 100% zekerheid op droge oksels in je kleding, hoeveel je ook transpireert.
  • Door de speciale samenstelling van het materiaal wordt een perfecte pasvorm verkregen, dus je hebt nooit een ‘baggy look’.
  • De t-shirts kunnen onzichtbaar onder de kleding worden gedragen. Je bent dus altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk zonder zweetplekken.


Okselpads

okselpads

In onze t-shirts worden speciale okselpads genaaid. Deze pads bestaan uit drie lagen:

  • Een zachte laag die comfortabel op de huid gedragen wordt en geen irritatie veroorzaakt;
  • De middelste absorberende laag die al het zweet opvangt;
  • Een waterdichte laag die voorkomt dat er ook maar 1 druppel zweet op je bovenkleding te zien zal zijn.


Neem de juiste maat


Wij leveren de anti zweet shirts in een dames- en een herenmodel. De shirts voor de dames hebben een lage, ronde hals en die voor de heren hebben een v-hals, zodat de shirts gemakkelijk onzichtbaar onder de kleding gedragen kunnen worden.

Het beste resultaat wordt vanzelfsprekend verkregen wanneer de shirts als een tweede huid om je heen zitten en niet slobberen. Zo weet je zeker dat de speciale okselpads op de goede plaats zitten en hun werk kunnen doen.

Door het fluweelzachte materiaal waarvan de shirts zijn vervaardigd, hoef je niet bang te zijn dat je het gevoel hebt dat de shirts te strak zitten, ook sluiten ze mooi aan op het lichaam.


Nooit meer gele vlekken in je kleding


Natuurlijk zijn transpiratievlekken een groot probleem. Je voelt je bijzonder ongemakkelijk met natte plekken onder je oksels. Daardoor wring je je in allerlei bochten opdat niemand het zal zien. Nog afgezien daarvan, laten transpiratievlekken na verloop van tijd ook nog eens van die vieze gele vlekken op je kleding achter. Die krijg je er in veel gevallen ook niet goed meer uit in de was (lees hier de beste tips om zweetplekken uit je kleding te halen).

De speciale okselpads die in onze shirts genaaid zitten garanderen je voor 100% dat je nooit meer last van gele vlekken in de oksels van je kleding zult hebben. Als je tenminste onze T-shirts draagt. Win win dus eigenlijk: geen vervelende transpiratievlekken waar je je voor geneert en ook geen gele vlekken meer in je mooie kleding.


Hoge waardering van onze klanten


Sinds de lancering van Fibershirts neemt het aantal trouwe klanten in een stijgende lijn toe. Natuurlijk wisten wij van de behoefte aan anti zweet shirts af, maar we hadden niet gedacht dat het zo enorm aan zou slaan bij een groot publiek.

Regelmatig krijgen wij van onze klanten complimenten voor de kwaliteit van de anti zweet shirts. Eén van de reacties van onze klanten willen wij graag met je delen. Deze mevrouw is al vanaf het prille begin een goede klant van ons:

“Ik heb al sinds jonge leeftijd last van overmatig transpireren. Daar heb ik in mijn leven heel vaak serieuze problemen door gehad. Eén keer heeft het mij zelfs mijn baan gekost. Mijn toenmalige werkgever, waar ik pas was begonnen, dacht dat ik zo vreselijk transpireerde doordat ik er een gebrekkige persoonlijke hygiëne op nahield. Nadat ik en public voor schut was gezet, kon ik mijn spullen pakken en vertrekken. Vreselijk was dat.

Daarna heb ik werkelijk alles geprobeerd om van het transpiratieprobleem af te komen, tot aan botox behandelingen aan toe. Die hielpen wel, maar slechts een paar maanden. Bovendien zijn ze erg duur en worden ze niet vergoed.

Toen een vriendin mij attendeerde op de website van Fibershirts, heb ik meteen een paar Fibershirts aangeschaft. De shirts zij in één woord geweldig! Geen transpiratieplekken meer en een perfecte pasvorm. Ik draag ze dagelijks onder mijn kleding en heb nooit meer last van die vieze natte plekken onder mijn oksels.

Sinds ik de shirts van Fibershirts draag, ben ik werkelijk een ander mens. Ik durf weer overal naar toe, stap overal op af en kom weer onder de mensen. Fibershirts.nl heeft mij weer een sociaal leven gegeven.

Bedankt mensen!"


Een Fibershirt voor jezelf of een ander


Heb je ook net als 1 op de 100 andere mensen last van overmatige transpiratie, of vind je zelf dat je veel transpireert? Of heb je misschien een partner, kind, vriend of kennis die daar last van heeft? Neem dan eens de proef op de som en bestel een anti zweet shirt.

Transpireren is in deze tijd een groot sociaal probleem. Mensen die daar last van hebben kunnen zelfs soms in een isolement raken, terwijl dat echt niet nodig is. De anti zweet shirts kunnen onzichtbaar onder de kleding worden gedragen en voorkomen die gênante transpiratievlekken.

Wij bieden je 100% garantie tegen zweetplekken en bovendien nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

0 opmerkingen

Plaats een opmerking

Alle opmerkingen worden binnen 24 uur beoordeeld

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS