Ondershirt kopen? Let eerst op deze 9 dingen

Ondershirt kopen? Let eerst op deze 9 dingen

De beste ondershirts om onder je overhemd te dragen

Als je een overhemd draagt, heb je daar meestal een ondershirt onder. Zeker als je last hebt van overmatig transpireren. Een onderhemd zit comfortabel en je loopt niet meteen met van die vieze natte plekken onder je oksels als je transpireert. Tenminste, als je de juiste keuze hebt gemaakt toen je je ondershirt aanschafte. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten.

Let op kwaliteit en pasvorm

Alle voordelen van het dragen van een ondershirts onder je overhemd worden teniet gedaan als het niet goed past, of van matige kwaliteit materiaal is gemaakt.

 • Is je shirt te groot en slobberig, dan zit je overhemd niet netjes.
 • Draag je een shirt wat eigenlijk te strak is, dan tekent het af onder je overhemd, waardoor je er al snel onverzorgd uitziet.
 • Heb je een ondershirt van synthetisch materiaal wat niet goed ademt, dan loop je het risico dat er een vervelende zweetlucht om je heen hangt en dat je met natte transpiratie vlekken loopt.


Een t-shirt is geen ondershirt

Natuurlijk kan je ook een t-shirt onder je overhemd dragen, maar dan doe je eigenlijk jezelf tekort. Een onderhemd sluit namelijk in tegenstelling tot de meeste t-shirts, nauw aan en heeft dunne naden, zodat het onzichtbaar onder je kleding is. Behalve dat de pasvorm verschilt, zijn t-shirts ook van ander, minder vormvast en dikker materiaal gemaakt, waardoor je ze vaak onder je bovenkleding ziet zitten.

Bovendien is een t-shirt niet bedoeld om transpiratievocht tegen te houden. Je loopt dus al snel met natte plekken en een vies gevoel.


Voorwaarden voor een goed onderhemd en droge oksels

 • Zorg ervoor dat de maat goed is, zodat het shirt goed aansluit;
 • Let erop dat het onderhemd van een goede kwaliteit materiaal is gemaakt

Wil je er zeker van zijn dat je de hele dag doorkomt zonder natte oksels? En wil je er zeker van zijn dat jouw ondershirt onzichtbaar onder je kleding zit? Neem dan geen enkel risico en koop een ondershirt van Fibershirts.nl.


Met een ondershirt van Fibershirts zit je altijd goed

De anti zweet shirts van Fibershirts komen met 100% tevredenheidsgarantie. Zo zeker zijn ze ervan dat je blij zult zijn met je aankoop. Laten we eens gaan kijken wat er dan zo bijzonder is aan de ondershirts van Fibershirts ten opzichte van anderen:

 • 100% tevredenheidsgarantie;
 • Stijlvolle slim fit pasvorm;
 • Premium kwaliteit materiaal: duurzame, milieuvriendelijke microvezels;
 • Unieke okselpads.


Hoge kwaliteit materiaal

Op het materiaal is zeker niet bezuinigd. De shirts van Fibershirts worden gemaakt van 95% organische micro-vezels van Lenzing Modal en 5% Spandex, voor de pasvorm. Dat zegt je misschien niets, maar het komt er op neer dat deze stof maar liefst 75% beter absorbeert dan gewoon katoen en een mooie slim fit pasvorm heeft.

Modal is een duurzaam materiaal dat wordt verkregen uit cellulose. Het is een kunstmatige vezel die geheel uit natuurlijke grondstoffen bestaat.

Modal is:

 • Duurzaam en milieuvriendelijk;
 • Van hoge kwaliteit;
 • Blijft goed in model, rekt uit en herstelt zich;
 • Vormvast, ook na vele wasbeurten.


Unieke okselpads

De okselpads in de ondershirts van Fibershirts zorgen ervoor dat je de hele dag door droge oksels houdt. Geen natte zweetplekken en geen transpiratiegeurtjes. Deze pads bestaan uit drie verschillende lagen die ervoor zorgen dat er geen druppel zweet doorheen komt:

 1. Een zachte, comfortabele laag die op je huid gedragen wordt;
 2. Een absorberende laag om transpiratievocht op te vangen;
 3. Een waterbestendig materiaal dat voorkomt dat er transpiratievlekken op je bovenkleding komen.


Voorkom gênante situaties

Heb jij regelmatig last van zogenaamde klotsende oksels? Wordt er tegen jou wel eens voorzichtig gezegd dat je je deo misschien bent vergeten? Doe er dan iets aan.

Het is tegenwoordig echt niet meer nodig om door overmatige transpiratie bepaalde situaties te vermijden of om je opgelaten te voelen. Dure cosmetische middelen, botox behandelingen of zelfs chirurgische ingrepen kan je rustig allemaal links laten liggen.


Vergroot je zelfvertrouwen

De antizweet t-shirts van Fibershirts zorgen ervoor dat je je over overmatig transpireren geen zorgen meer hoeft te maken. Ze zijn volledig antibacterieel en beschermen je de hele dag en indien nodig, ook de nacht. Goed voor je sociale leven, je sociale contacten, je carrière en bovenal je zelfvertrouwen.


Voor jezelf of een ander

Bestel er één, of beter twee, zodat er steeds eentje in de was kan. Koop ze voor jezelf of voor een vriend of vriendin die zo’n shirt goed gebruiken kan. Overmatig zweten is een groot probleem dat zelfs voor eenzaamheid kan zorgen. Voor iedereen die last heeft van overmatig zweten zijn de ondershirts van Fibershirts echt een uitkomst.

Nog steeds last van zweetplekken? Check hier de beste tips tegen zweetplekken!

0 opmerkingen

Plaats een opmerking

Alle opmerkingen worden binnen 24 uur beoordeeld

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS