Is er een anti zweet shirt voor mannen?

Is er een anti zweet shirt voor mannen?

Is er een anti-zweet shirt voor mannen?


Voor mannen (en vrouwen) geldt dat het hebben van zweetplekken onder de oksels vervelend is. Op z’n zachtst gezegd, dan. Bovendien is het vaak een complete aanslag op je zelfvertrouwen. En zie dan nog maar eens een goede presentatie te geven op je werk, of die leuke vrouw of man aan te spreken. De moed zakt je waarschijnlijk al in je schoenen bij de gedachte eraan.

Tijd dus voor actie! Niemand hoeft met zweetplekken in zijn kleding te lopen. Er zijn mogelijkheden genoeg om daar iets aan te doen.


Anti-zweet shirts

Wie eenmaal een anti zweet shirt van Fibershirts heeft gedragen wil nooit meer zonder. Ideaal gewoon. Met een anti-zweet shirt heb je nooit meer last van klotsende oksels met de bijbehorende zweetplekken. Je draagt het shirt, waarin speciale okselpads genaaid zitten, onzichtbaar onder je kleding. Het shirt sluit nauw aan om je lichaam en zit heerlijk.

Over het Fibershirt

Het fibershirt is gemaakt van organische microvezels en heeft speciale ingenaaide okselpads, waardoor het onmogelijk is om zweetplekken onder je oksels te krijgen. Daar zijn we zo zeker van, dat we je 100% garantie geven.

De Fibershirts, die het lichaam nauw omsluiten bestaan voor 95% uit organische micro-vezels en 5% spandex, waardoor het heerlijk zit. De combinatie van materialen waar we voor hebben gekozen absorbeert maar liefst 75% meer dan katoen en is tot wel 3 keer zo zacht.

De okselpads

Daar is goed over nagedacht. De ingenaaide okselpads bestaan uit drie verschillende lagen:

  • Binnenste laag: Deze is van een zeer zacht maar goed absorberend materiaal dat prettig aan de huid aanvoelt;
  • Middelste laag: Deze is van waterbestendig materiaal, zodat er werkelijk geen druppel zweet doorheen kan komen;
  • Buitenste laag: De buitenste laag is net als het shirt van organische microvezels, zodat de pads niet bijzonder opvallen.Wees lief voor jezelf

Neem vandaag nog de eerste stap om een einde te maken aan die vervelende zweetplekken. Daarmee geef je sowieso je zelfvertrouwen een enorme boost. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten. Koop er één, of liever twee, want je moet ze wel wassen als je ze een dag hebt gedragen. Als je voor 22.00 uur bestelt, sturen wij ze direct op. Je zult zien dat je er geen spijt van krijgt!

Let op je kleding

Wanneer je synthetische-, of te warme kleding draagt, kan je er zeker van zijn dat je de dag niet door komt zonder enorme zweetplekken. Je kunt beter luchtige kleding in laagjes dragen, zoals een onderhemd zonder mouwen met een overhemd.

Moet je voor je werk in het pak, dan is het natuurlijk niet gemakkelijk om luchtig gekleed te gaan. Bedenk in dat geval dat donkere kleuren ’s zomers warmte aantrekken, waardoor je het nog eerder warm krijgt en dus gaat zweten. Voordeel van donkere kleding is natuurlijk weer wel dat de zweetplekken minder snel opvallen
.


Nog een aantal andere tips tegen zweetplekken:


Anti transparant

Koop anti-transparant in plaats van deodorant. In antitransparant zitten namelijk aluminiumzouten, die tijdelijk de zweetklieren blokkeren. Dat helpt wel niet de hele dag, maar is toch beter dan een gewone deo die alleen een lekker luchtje ter camouflage biedt.

Let op wat je eet en drinkt

Bijna niemand legt de link tussen eten en drinken en transpireren. Toch maakt het wel degelijk verschil als je er op let wat je eet of drinkt. De volgende voedingsmiddelen laten je extra zweten en sommigen ervan zorgen er ook nog eens voor dat er een vieze lucht aan je zweet zit:

  • Koffie en cola. De cafeïne in deze dranken stimuleert je centrale zenuwstelsel en dat zet vervolgens de zweetklieren aan het werk. Voor de koffie geldt ook nog eens dat het een warme drank is. Die verwarmt dus je lichaam waardoor je weer gaat transpireren om af te koelen. Tip voor wie echt niet zonder koffie kan: neem ijskoffie. Ook niet goed, maar minder slecht omdat het koud is.
  • Pittig eten. Hoe lekker je het misschien ook vindt, maar scherpe kruiden, zoals sambal kan je beter achter in het keukenkastje laten staan. Die sturen namelijk zogenaamde neurotransmitters naar je hersenen, die dan vervolgens denken dat je oververhit raakt. Het gevolg daar weer van is dat je gaat zweten.
  • Knoflook en aanverwanten, zoals ui zorgen voor een onaangename geur. Dat komt omdat er tijdens de vertering ervan zwavel vrij komt.
  • Groenten, zoals spruitjes, boeren- of andere kool, broccoli en bloemkool zijn allemaal leden van de kuisbloemfamilie. Ook hier geldt dat zwavel de boosdoener is.
  • Vlees. Wie erg veel vlees eet kan daar vervolgens ook een onaangename lichaamsgeur van krijgen. Minderen dus, als je daar last van hebt.

Blijf kalm, voorkom stress

Stress is voor wie snel last heeft van transpireren echt een boosdoener. Probeer zoveel mogelijk om stress dan ook te voorkomen. Dat lijkt misschien makkelijk gezegd, maar het is echt mogelijk. Werk aan je zelfvertrouwen en ga lekker sporten. Je zal zien dat je je dan niet alleen lekkerder voelt, maar ook minder snel transpireert.

Wil je nog meer tips over zweetplekken? Lees dan dit artikel...

 

0 opmerkingen

Plaats een opmerking

Alle opmerkingen worden binnen 24 uur beoordeeld

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS