VERZENDING

Je hebt een bestelling geplaatst op Fibershirts.nl? Bedankt voor je aankoop! Bestellingen ma-vr voor 23:59 worden dezelfde dag verzonden, meestal wordt het pakket bezorgd binnen 1-2 werkdagen. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging via de mail, daarnaast ontvang je ook een e-mail als het pakket is verzonden (inclusief Track & Trace).

  MA-VR: Voor 23:59 besteld, is dezelfde dag verzonden!

  Geen verzendkosten (NL)
  Je hoeft niet thuis aanwezig te zijn!*

* Onze pakketten passen door de brievenbus, hierdoor hoef je niet thuis aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen.


BELGIË:
Bestellingen ma-vr voor 23:59 worden dezelfde dag verzonden! Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Verzendingen naar België duren meestal 2-3 werkdagen.

PS: Alle t-shirts worden discreet verpakt!RETOURNEREN

Biedt ons T-shirt toch niet wat je had verwacht? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk het shirt te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Dit moet wel binnen 14 dagen nadat je het T-shirt in ontvangst hebt genomen gebeuren, daarna is het helaas niet meer mogelijk om retourzendingen te accepteren. Het T-shirt moet tevens in originele staat (inclusief label & hangtag), ongedragen en onbeschadigd zijn! Je kunt het T-shirt retour sturen naar onderstaand adres in Nederland, verzendkosten van de retourzending dien je zelf te betalen. Na goede ontvangst van het T-shirt wordt binnen 7 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug overgemaakt.

Stap 1. Stuur een e-mail naar info@fibershirts.nl met ordernummer + reden van retour.
Stap 2. Plaats het t-shirt in de (originele) verzenddoos.
Stap 3. Verzend het pakket naar:

Fibershirts.nl
Kerkeplaat 11
3313 LC Dordrecht
NEDERLAND

 

RUILEN

Past het shirt toch niet goed? Dan is het inruilen voor de juiste maat altijd mogelijk! De verzendkosten van de retourzending dien je zelf te betalen, daarnaast is ruilen alleen mogelijk als het shirt in originele staat (met label + hangtag) en onbeschadigd wordt teruggestuurd. Na goede ontvangst wordt binnen 3 werkdagen de juiste maat naar je opgestuurd.

Stap 1. Stuur een e-mail naar info@fibershirts.nl met ordernummer + de juiste maat.
Stap 2. Plaats het t-shirt in de (originele) verzenddoos.
Stap 3. Verzend het pakket naar:


Fibershirts.nl
Kerkeplaat 11
3313 LC Dordrecht
NEDERLAND

 

MAATTABEL

De kledingmaten voor fibershirts zijn gemaakt voor Nederlandse maten. Het is een extreem zacht t-shirt met spandex erin verwerkt. Dit zorgt voor een uitrekbaar materiaal dat een mooie Slim Fit pasvorm heeft en deze blijft behouden. Hou de maten van onderstaande maattabellen aan en je zal geen enkel probleem hebben met de uitgekozen maat (de maten vallen normaal).
 

HEREN:

maattabel heren
 

DAMES:

maattabel dames