VERZENDING

U heeft een bestelling geplaatst op Fibershirts.nl? Bedankt voor uw aankoop! Bestellingen ma-vr voor 22:00 worden dezelfde dag verzonden, meestal wordt het pakket bezorgd binnen 1-2 werkdagen. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging via de mail, daarnaast ontvangt u ook een e-mail als het pakket is verzonden (inclusief Track & Trace).

  MA-VR: Voor 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden!

  Geen verzendkosten (NL)
  U hoeft niet thuis aanwezig te zijn!*

* Onze pakketten passen door de brievenbus, hierdoor hoeft u niet thuis aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen.


BELGIË:
Bestellingen ma-vr voor 22:00 worden dezelfde dag verzonden! Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Verzendingen naar België duren meestal 2-3 werkdagen.

PS: Alle t-shirts worden discreet verpakt!RETOURNEREN

Biedt ons shirt toch niet wat u had verwacht? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk het shirt te retourneren en uw aankoopbedrag terug te krijgen. Dit moet wel binnen 14 dagen nadat u het t-shirt in ontvangst heeft genomen gebeuren, daarna is het helaas niet meer mogelijk om retourzendingen te accepteren. Het shirt moet tevens in originele staat (inclusief label & hangtag), ongedragen en onbeschadigd zijn! U kunt het t-shirt retour sturen naar onderstaand adres in Nederland, verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen. Na goede ontvangst van het t-shirt wordt binnen 7 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug overgemaakt.

Stap 1. Stuur een e-mail naar info@fibershirts.nl met ordernummer + reden van retour.
Stap 2. Plaats het t-shirt in de (originele) verzenddoos.
Stap 3. Verzend het pakket naar:

Fibershirts.nl
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
NEDERLAND

 

RUILEN

Past het shirt toch niet goed? Dan is het inruilen voor de juiste maat altijd mogelijk! De verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen, daarnaast is ruilen alleen mogelijk als het shirt in originele staat (met label + hangtag) en onbeschadigd wordt teruggestuurd. Na goede ontvangst wordt binnen 3 werkdagen de juiste maat naar u opgestuurd.

Stap 1. Stuur een e-mail naar info@fibershirts.nl met ordernummer + de juiste maat.
Stap 2. Plaats het t-shirt in de (originele) verzenddoos.
Stap 3. Verzend het pakket naar:


Fibershirts.nl
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
NEDERLAND


 

MAATTABEL

De kledingmaten voor fibershirts zijn gemaakt voor Nederlandse maten. Het is een extreem zacht t-shirt met spandex erin verwerkt. Dit zorgt voor een uitrekbaar materiaal dat een mooie Slim Fit pasvorm heeft en deze blijft behouden. Hou de maten van onderstaande maattabellen aan en je zal geen enkel probleem hebben met de uitgekozen maat (de maten vallen normaal).
 

HEREN:

maattabel heren
 

DAMES:

maattabel dames

Fibershirts

26%
Dames - Anti Zweet Shirt - Slim Fit

Dames - Anti Zweet Shirt - Slim Fit

Speciaal dames T-shirt tegen zweetplekken! Met 100% garantie tegen zweetvlekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!

37,95

27,95

26%
Heren - Anti Zweet Shirt - V-hals

Heren - Anti Zweet Shirt - V-hals

100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Last van zweetplekken? Kies voor...

37,95

27,95